Hurtig levering

NoteCart Economica til 24 Tablets / Chromebooks / Netbooks

Mærke: LEBA
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Denne Economica-vogn til 24 tablets / Chromebooks / Netbooks er specielt designet til effektivt at opbevare og oplade flere tablets eller små bærbare computere på op til 14 tommer. Tabletvognen/den bærbare computervogn har et kompakt design og er økonomisk billig i pris.

Ryddeligt og sikkert
NoteCart Economica bærbar computervogn er opdelt i lodrette rum, hvor enhederne kan placeres oprejst mellem. Enhedernes kabler kan nemt organiseres med det indbyggede kabelsystem. Det holder vognen pæn og ryddelig.

Det indbyggede kontrolpanel sikrer, at enhederne ikke bliver overbelastet eller beskadiget af en strømspænding. Du skal blot sætte stikket i, og enhederne er opladet. Der er automatisk cirkulation mellem de to rækker for at forhindre overopladning.

Talbetkar er udstyret med en solid 3-punktslås. Og hvis du ønsker at opbevare vognen om natten i et aflåst rum, er det ikke noget problem. I bunden er der hjul, så tabletvognen er nem at flytte til et andet rum.

Kvalitet
Denne Economica tabletvogn er fremstillet af kvalitetsmærket Leba Innovations. Der er anvendt materialer af højeste kvalitet, og NoteCart overholder alle europæiske retningslinjer.

Specifikationer

- Højde: 103,9 cm
- Bredde: 64 cm
- Dybde: 63,2 cm
- Vægt: 50 kg
- Hyldehøjde: 30,1 cm
- Dybde på hylden: 36,7 cm
- 3,2 cm afstand mellem delerbeslagene

Specifikationer
SKU 10000223
EAN 5601570628776
Antal enheder 24
Skuffer / hylder Hylder
Egnede anordninger Chromebooks, Laptops, Tablets
Video
play
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os