Hurtig levering

NoteCart Economica til 32 Tablets / Chromebooks / Netbooks

Mærke: LEBA
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

NoteCart Economica til 32 tablets / Chromebooks / Netbooks er en vogn, der er specielt designet til effektivt at opbevare og oplade 32 tablets eller små bærbare computere på op til 14 tommer. Tabletvognen/den bærbare computervogn har et kompakt design og er nem at flytte. Notecart er opdelt i lodrette rum, hvor apparaterne kan placeres oprejst ved hjælp af udtrækkelige skuffer. Vognens indre kan indrettes som ønsket, da skillevæggene er bevægelige.

Ryddeligt og sikkert
Enhedernes kabler kan nemt organiseres med det indbyggede kabelsystem, så vognen holdes pæn og ryddelig. Det indbyggedae kontrolpanel sikrer, at enhederne ikke bliver overbelastet eller beskadiget af en strømspænding. Ved opladning af vognen cirkulerer strømmen skiftevis pr. etage, og den har også mulighed for at slukke automatisk, når enhederne er fuldt opladet. Dette forbedrer batteriernes levetid. Hvis du ønsker at opbevare vognen pænt i et lukket rum om natten, er det ikke noget problem. Undersiden har hjul, så tabletvognen nemt kan flyttes til et andet rum.

Kvalitet
Vores NoteCart Economica 20 er fremstillet af kvalitetsmærket Leba Innovation. Der er anvendt materialer af højeste kvalitet, og NoteCart overholder alle europæiske retningslinjer.

Specifikationer

- Højde: 1039 mm
- Bredde: 640 mm
- Dybde: 632 mm
- Vægt: 52 kg
- Hyldehøjde: 301 mm
- Hyldedybde: 367 mm
- 26 mm afstand mellem delerbeslagene (justerbar)

Maksimal størrelse af enheden

- Dybde: 360 mm
- Højde: 260 mm
- Tykkelse: 24 mm

Specifikationer
SKU 10000224
EAN 4719552125401
Antal enheder 32
Skuffer / hylder Hylder
Egnede anordninger Chromebooks, Laptops, Tablets
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os