Hurtig levering

Bamboo sammenklappeligt sengebord

Mærke: IVOL
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Dette sengebord er perfekt til en overdådig morgenmad på sengen. Takket være håndtagene og det sammenklappelige ben kan du også bruge bordet som bakke og nemt skifte plads. Kan du ikke lide morgenmad på sengen? Dette sengebord kan også bruges som bord til bærbar computer. Hylden har en kant, så din bærbare computer eller din morgenmad ikke kan glide ned fra bordet.

Bamboo sengebord

Vil du gerne overraske din partner med morgenmad på sengen, men du har ikke en stabil bakke til at lægge det hele på? Undgå spild og brug dette sengebord.

Dette bord er lavet af bambus. Ud over at have et rustikt udseende er bambus også et holdbart materiale. I modsætning til de fleste træsorter er det meget fugtresistent og allergivenligt og derfor fødevaresikkert. Materialet er vedligeholdelsesfrit, og takket være det varme, harmoniske udseende passer det visuelt ind i ethvert interiør!

Sammenklappeligt sengebord

Dette sengebord er meget behageligt at bruge. Du kan bruge den på sofaen eller i sengen. Du skubber toppen over dit skød for at skabe den ideelle højde og ekstra plads. På den måde behøver du ikke længere at sidde med ting på skødet, og risikoen for spild mindskes.

Har du brug for at arbejde, og leder du efter et godt sted at arbejde? Brug dette bord som et bord til bærbar computer! Bambustoppen forhindrer skadelig overophedning af din bærbare computer. Er du færdig med at arbejde? Derefter kan du nemt folde den helt sammen og gemme den væk ved hjælp af det foldbare ben.

Funktioner laptop bord seng

+ Til en afslappet morgenmad, arbejdsdag eller fritid
+ Komfortabel brug i sengen eller på sofaen
+ Forhøjet kant for at undgå at glide
+ Med håndtag
+ Fuldt sammenklappelig
+ Ingen samling nødvendig

Generelle oplysninger sengebord

✓ Materiale: Bambus og MDF
✓ Farve: Natur
✓ Samlet bredde udfoldet: 65 cm
✓ Samlet bredde foldet: 50 cm
✓ Samlet højde udfoldet: 23,5 cm
✓ Samlet højde foldet: 6 cm
✓ Samlet dybde: 30 cm

Specifikationer
SKU LT807
EAN 5601570645889
Farve Naturlig
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os