Hurtig levering

Ergotron Zip40 opladnings- og administrationsvogn

Mærke: Ergotron
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Egrotron Zip40 Charging & Management Cart er en virkelig universel vogn til transport, sikring, beskyttelse og opladning af alle dine mobile computerenheder. Zip40 kan bruges til tablets, Chromebook, Ultrabook, MacBook og bærbare computere med skærmstørrelser på op til 15,6 tommer. Den avancerede teknologi i denne opladningsvogn optimerer den samlede opladningstid og forhindrer samtidig en overbelastning af det elektriske kredsløb.

Forskel Zip40 Charging og Zip40 Charing & Management

Forskellen mellem Zip40 Charging og Zip40 Charging & Management ligger i de tilgængelige administrationsmuligheder. Med Ergotron Zip40 Charging & Management er det muligt nemt at opdatere enheder via Wake-On-LAN.

  • Inkluderer forudinstallerede CAT6 Ethernet-kabler og monteringsbeslag.
  • Indeholder fjernudgang til periferiudstyr, plads til WAP-installation og opbevaring af tastaturer og andet tilbehør. Kan også opgraderes til Ethernet-styring.

Meget fleksibel anvendelse

De justerbare skillevægge giver dig fleksibilitet til at udforme kapaciteten, så den passer til dine behov:

  • Kapacitet på 40 enheder med 28 mm (1,1 tommer) bred opbevaringsplads og delvis hylde til yderligere opbevaring - ideel til tablets, Chromebooks og Ultrabooks
  • Kapacitet til 30 enheder med 48 mm (1,9 tommer) bredt lager - ideel til større bærbare computere eller andre enheder (med store tasker)
  • Flyt/fjern skillevægge efter behov for at tilpasse dine opbevaringsrum.
  • Bland og match enheder: næsten alle enheder med skærme på op til 15,6 tommer.

Kompakt og manøvredygtig
Med et areal på 77 x 66 cm er Ergotron Zip40-ladevognen meget kompakt og manøvredygtig. Det sparer dig værdifuld plads (f.eks. på kontoret eller i klasseværelset), og vognen er nem at manøvrere på små områder. Når den er på det rigtige sted, kan du bruge hjullåsen til at fastgøre Zip40 solidt på plads.

Mere effektivitet
Ergotrons innovative og pålidelige PowerShuttle-energistyringssystem oplader op til 30 % hurtigere end et almindeligt round-robin-opladningssystem. Så er dine enheder altid klar, når du har brug for dem! Der er kun én strømledning, der forbinder hele vognen med en almindelig stikkontakt. Pænt, ryddeligt og sikkert!

God sikkerhed
Stærk og sikker opbevaring: Ergotron Zip40's robuste stålkonstruktion kan modstå misbrug af opladningsvognen. Dørene har en solid trepunktsnøglemekanisme. Dette sikrer en stærk og sikker opbevaring af dine enheder, så du kan efterlade dine værdigenstande med ro i sindet.

Integreret kølesystem
Ergotron Zip40 opladningsvogn er designet med 4 kontinuerligt fungerende ventilatorer, der holder alle dine enheder kølige. Af hensyn til brugernes og enhedernes sikkerhed er hele vognen blevet testet og certificeret i henhold til UL 60950-standarden.

PAKKENS INDHOLD

- 40 x CAT6 Ethernet-kabler
- 3 x skuffer til opbevaring
- kabelstyringsstrips velcro
- CAT6 Ethernet-kabel (5,9 m)

Mål (bredde x dybde x højde): 77 x 66 x 115 cm
Produkttype: vogn - låsbar
Antal hjul: 4
Farve: Sort, sølv
Materiale: Stål
Kuffertvægt: 82 kg
Beliggenhed: Europa
Strømforsyning / Spænding: AC 100 / 240 V
Kapacitet: 40 tablets / bærbare computere
Låsbar: Ja
Låsetype: Trepunktslåsning
Antal hylder: 3
Kølesystem: 4 ventilatorer
Producentens garanti: Livstid

Specifikationer
SKU DM40-2008-2
EAN 698833076011
Farve Mørkegrå
Antal enheder 40
Skuffer / hylder Hylder
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os