Hurtig levering

Safelock Laptop - Opladningsskab - med display til 24 laptops eller tablets

Mærke: IVOL
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Dette Safelock Laptop/tablet-skab har indbygget kortlæser og display. Det giver dig adgang til hele 24 skabe med opladningsfaciliteter. Udover det faktum, at du kan 24 skabe til at oplade dine enheder på samme tid, kan du også opbevare dem sikkert. Hvert skab kan have sin egen adgangskode eller sættes op med en engangsadgangskode. Det gør laptopskabet meget fleksibelt og effektivt til individuel og kollektiv brug. Ideelt til sikker opbevaring og opladning af din laptop, iPad, tablet og/eller telefon. Perfekt til virksomheder og skoler!

Åbning og lukning af laptopskabet

Safelock laptop locker kan åbnes på forskellige måder. Du kan indstille en standardadgangskode til et skab eller en, der ændres hver gang. Så er du ikke bundet til det samme skab. Du kan åbne skabet ved at indtaste adgangskoden på displayet. Den ønskede tilstand kan indstilles i administrationssystemet ved hjælp af det medfølgende administrationskort.

Et skab kan også åbnes udelukkende ved hjælp af et brugerkort. Brugeren åbner et skab hurtigt og nemt ved at bevæge kortet over kortlæseren med et enkelt sving. På denne måde er det kun dig eller den person, du overlader dit kort til, der kan åbne og/eller lukke dit skab. Bemærk venligst! Disse brugerkort leveres ikke som standard. Vil du have et unikt kort pr. skab, som det tilsvarende skab kan åbnes med? Brugerkortene fås separat!

Et Safelock-skab til enhver virksomhed

Når du starter med at installere skabet, er standardindstillingen på engelsk. Dette kan ændres til sprogene: Hollandsk, tysk, fransk, spansk, portugisisk, italiensk, dansk, svensk, polsk, tjekkisk og finsk. Displayet viser som standard IVOL-logoet, men det kan slås fra via indstillingerne. Vil du gerne vise dit eget logo på displayet? Så kontakt os for at høre om mulighederne.

Et laptopskab med strømstyringssystem

Takket være det indbyggede strømstyringssystem opbevares laptops og tablets ikke kun sikkert, men kan også oplades ved hjælp af 220/240-stik og 2 USB-indgange i sidevæggene på hvert skab. Skabet kan bruges som en stående løsning eller et vægsystem. Safelock gør det muligt for virksomheder og skoler at bruge computerfaciliteter mere effektivt. Det skaber større fleksibilitet i brug og opbevaringsmuligheder. Ideel til opladning af alle relevante enheder i pauser eller efter arbejdstid.

Intern strømforsyning pr. skab
✓ Beluftningsgitter (top, bund og front)

Eurolock cylindernøglelås for adgang til centralt kontrolpanel
Valgfrit: eget brugerkort pr. skab (sælges separat)

Funktioner tablet skab

Safelock-dimensioner: 157 x 90 x 47 cm (HxBxD)
Antal skabe: 24
Antal adgangskort: 2 ledelsespas (brugerpas fås separat)
Skabets størrelse: 10,7 x 28,3 x 45,1 cm (HxBxD)
Velegnet til: bærbar computer, tablet, iPad, Chromebook, telefon
Faciliteter pr. skab: 1 strømudtag (220-240 V) og 2 USB-porte
Egnet til stiktyper: C, E og F (standard europæisk, 2-polet, 16 A)
Mulighed for opladning: separat og samtidigt via USB og/eller stikkontakt

Vi har nu også sokler i vores sortiment, som giver dig mulighed for at øge Safelock laptop-skabet til 24 enheder. Du kan vælge mellem en 25 cm høj eller en 40 cm høj sokkel.

Specifikationer
SKU charglock24-display
EAN 8720704605296
Farve Sort
Antal enheder 24
Skuffer / hylder Hylder
Egnede anordninger Chromebooks, Laptops, Tablets, Smartphones
Downloads
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os