Hurtig levering

Notecart Unifit Large til 24 laptops

Mærke: LEBA
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Notecart Unifit 24 er en bærbar computervogn, der er specielt designet til effektivt at opbevare og oplade 24 bærbare computere. Laptopvognen har et enkelt og tidløst design. Notebookvognen er opdelt i vandrette hylder, hvorpå de bærbare computere kan placeres og tilsluttes opladerne. Hver hylde har en tilgængelig dimension på 780 mm x 436 mm til bærbare computere.

Adapterne til enhederne kan placeres i en separat lukket sektion bag på vognen. På denne måde er adapterne ikke synlige, og vognen forbliver pæn og ryddelig. Det indbyggede kontrolpanel sikrer, at de bærbare computere ikke bliver overbelastet eller beskadiget af en strømstød. Hvis du ønsker at opbevare Notecart i et lukket rum om natten, er det ikke noget problem. Hjulene på undersiden gør det nemt at flytte den bærbare computervogn til et andet rum.

Vores Notecart Unifit er fra det danske kvalitetsmærke Leba Innovation. Der er anvendt materialer af højeste kvalitet, og bærbarvognen er i overensstemmelse med alle europæiske retningslinjer.

Specifikationer

Højde: 1065 mm
Bredde: 870 mm (1050 mm inklusive håndtag)
Dybde: 700 mm
Vægt: 115 kg
Hyldebredde: 780 mm
Hyldedybde: 436 mm
54 mm afstand mellem hylderne

Specifikationer
SKU 10000187
EAN 5601570613376
Antal enheder 24
Skuffer / hylder Hylder
Egnede anordninger Chromebooks, Laptops, Tablets
Video
play
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os