Hurtig levering

Privatlivspolitik

Laptopvogn.dk

Om vores privatlivspolitik
Laptopvogn.dk bekymrer sig om dit privatliv. Vi behandler derfor kun data, som vi har brug for til (forbedring af) vores tjenester, og vi er omhyggelige med de oplysninger, vi har indsamlet om dig og din brug af vores tjenester. Vi stiller aldrig dine data til rådighed for tredjeparter til kommercielle formål.
Denne fortrolighedspolitik gælder for brugen af webstedet og tjenesterne fra Laptopvogn.dk.Gyldighedsdatoen for disse vilkår og betingelser er den 14/05/2018, og med offentliggørelsen af en ny version udløber gyldigheden af alle tidligere versioner. Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvilke data om dig vi indsamler, hvad disse data bruges til, og med hvem og under hvilke betingelser disse data kan deles med tredjeparter. Vi forklarer dig også, hvordan vi opbevarer dine data, hvordan vi beskytter dine data mod misbrug, og hvilke rettigheder du har med hensyn til de personlige data, du har givet os.
Hvis du har spørgsmål om vores fortrolighedspolitik, bedes du kontakte vores kontaktperson for fortrolighedsspørgsmål, hvis kontaktoplysninger findes i slutningen af vores fortrolighedspolitik.

Om databehandling
Nedenfor kan du læse, hvordan vi behandler dine data, hvor vi opbevarer dem (eller får dem opbevaret), hvilke sikkerhedsteknikker vi anvender, og hvem der har adgang til dataene.


Webshop-software

Magento
Vores webshop er udviklet med software fra Magento. Personlige data, som du giver os for vores tjenester, deles med denne part. Magento har adgang til dine data for at give os (teknisk) support, og de vil aldrig bruge dine data til andre formål. Magento er i henhold til den aftale, vi har indgået med dem, forpligtet til at træffe passende sikkerhedsforanstaltninger. Disse sikkerhedsforanstaltninger omfatter brug af SSL-kryptering, en stærk passwordpolitik og sikker datalagring. Magento forbeholder sig ret til at dele indsamlede data inden for sin egen gruppe og tilknyttede partnere for at forbedre sine tjenester yderligere. Magento tager hensyn til de gældende juridiske opbevaringsperioder for (personlige) data.


Google-produkter og -tjenester

Ligesom mange andre websteder bruger denne webshop Google-produkter og -tjenester, f.eks. Google Analytics og YouTube-videoer til vores produkter. Ønsker du flere oplysninger om dette, f.eks. hvilke data og oplysninger der overføres, og hvordan du kan deaktivere dette? Gå derefter til følgende Google-websted: https://www.google.com/policies/technologies/partner-sites


Webhosting

Magehost
Vores webshop er udviklet med software fra Magento, og vi har valgt Magehosting som webhotel. Personlige oplysninger, som du giver os i forbindelse med vores tjenester, vil blive delt med denne part. Magehost har adgang til dine oplysninger for at give os (teknisk) support, og de vil aldrig bruge dine oplysninger til andre formål. På baggrund af den aftale, som vi har indgået med dem, er Magehost forpligtet til at træffe passende sikkerhedsforanstaltninger. Disse sikkerhedsforanstaltninger består af anvendelse af SSL-kryptering og en stærk passwordpolitik. Der foretages regelmæssige sikkerhedskopier for at forhindre tab af data.


Udvikling

Vendic
Til yderligere udvikling og optimering af vores websted bruger vi Vendic's tjenester. Personlige oplysninger, som du giver os i forbindelse med vores tjenester, vil blive delt med denne part. Vendic har adgang til dine oplysninger for at give os (teknisk) support, og de vil aldrig bruge dine oplysninger til andre formål. Vendic er baseret på den aftale, vi har indgået med dem om at træffe passende sikkerhedsforanstaltninger. Disse sikkerhedsforanstaltninger består i at anvende en stærk passwordpolitik.


E-mail og postlister

Nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi de data, der er nødvendige til dette formål eller som du har givet os særskilt, til at sende dig vores nyhedsbrev regelmæssigt pr. e-mail på grundlag af dit samtykke i henhold til art. 6, stk. 1, s. 1, litra a, i AVG.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet ved at bruge det afmeldingslink, der er angivet til dette formål i nyhedsbrevet. Når du har afmeldt dig, sletter vi din e-mailadresse, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til yderligere brug af dine data, eller vi forbeholder os retten til at bruge data yderligere, hvilket er lovligt tilladt, og som vi informerer dig om i denne erklæring.

Klaviyo
Vi sender vores e-mail-nyhedsbreve med Klaviyo. Klaviyo vil aldrig bruge dit navn og din e-mailadresse til egne formål. Nederst i hver e-mail, der sendes automatisk via vores websted, kan du se et link til afmelding af abonnement. Du vil så ikke længere modtage vores nyhedsbrev. Dine personlige oplysninger opbevares sikkert af Klaviyo. Klaviyo bruger cookies og andre internetteknologier, der giver indsigt i, om e-mails åbnes og læses. Klaviyo forbeholder sig ret til at bruge dine data til at forbedre sine tjenester yderligere og som led heri at dele oplysninger med tredjeparter. Du vil kun modtage disse e-mails, når du har givet dit udtrykkelige samtykke, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Generel mailkontakt

Google
Til vores almindelige e-mailtrafik bruger vi Googles tjenester. Denne part har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab og forvanskning af dine og vores data så vidt muligt. Google har ikke adgang til vores postkasse, og vi behandler al vores e-mail-trafik som fortrolig.

Transaktions-e-mails

Amazon
Til vores transaktionsmails bruger vi Amazon (SES). Denne part har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre misbrug, tab og forvanskning af dine og vores data så vidt muligt.


Payment processors

MultiSafepay
Til håndtering af (en del af) betalingerne i vores butik bruger vi platformen MultiSafepay. MultiSafepay behandler dit navn, din adresse og dine byoplysninger samt dine betalingsoplysninger, f.eks. dit bankkonto- eller kreditkortnummer. MultiSafepay har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger. MultiSafepay forbeholder sig ret til at bruge dine data til yderligere at forbedre sine tjenester og i denne forbindelse dele (anonymiserede) data med tredjeparter.
tredjeparter. Alle de ovennævnte garantier for beskyttelse af dine personoplysninger gælder også for de aspekter af MultiSafepays tjenester, som MultiSafepay engagerer tredjeparter til. MultiSafepay opbevarer ikke dine data længere end tilladt i henhold til loven.

Paypal
Til håndtering af (en del af) betalingerne i vores butik bruger vi platformen Paypal. Paypal behandler dit navn, adresse og byoplysninger samt dine betalingsoplysninger, f.eks. dit bankkonto- eller kreditkortnummer. Paypal har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige data. Paypal forbeholder sig ret til at bruge dine oplysninger til at forbedre sine tjenester yderligere, og som en del af denne proces kan (anonymiserede) data blive delt med tredjeparter.
tredjeparter. Alle ovenstående garantier vedrørende beskyttelse af dine personlige oplysninger gælder også for de dele af den service, som Paypal leverer, og som de benytter tredjeparter til. Paypal opbevarer ikke dine data længere end tilladt i henhold til loven.

Afterpay
Til håndtering af (en del af) betalingerne i vores webshop bruger vi platformen Afterpay. Afterpay behandler dit navn, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger som f.eks. dit bankkonto- eller kreditkortnummer. Afterpay har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger. Afterpay forbeholder sig ret til at bruge dine data til yderligere at forbedre sine tjenester og som en del af disse (anonymiserede) data til at dele dem med tredjeparter.
tredjeparter. Alle ovenstående garantier vedrørende beskyttelsen af dine personoplysninger gælder også for de dele af Afterpays tjenester, som Afterpay benytter sig af tredjeparter til. Afterpay opbevarer ikke dine data længere end tilladt i henhold til loven. Afterpay kan foretage en kreditvurdering, når du afgiver en ordre, for at verificere din kreditværdighed.


Beoordelingen

Trustedshops

Vi indsamler anmeldelser via Trustedshops-platformen. Hvis du efterlader en anmeldelse via Trustedshops, skal du oplyse dit navn, din bopæl og din e-mailadresse. Trustedshops deler disse data med os, så vi kan knytte anmeldelsen til din ordre. Trustedshops offentliggør også dit navn og din bopæl på sit eget websted. I nogle tilfælde kan Trustedshops kontakte dig for at give en forklaring på din anmeldelse. Hvis vi inviterer dig til at skrive en anmeldelse, deler vi dit navn og din e-mailadresse med Trustedshops. De vil kun bruge disse data til at opfordre dig til at skrive en anmeldelse. Trustedshops har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger. Trustedshops forbeholder sig ret til at engagere tredjeparter for at levere sine tjenester, og vi har givet Trustedshops tilladelse til at gøre dette. Alle ovennævnte garantier for beskyttelse af dine personoplysninger gælder også for de dele af tjenesterne, som Trustedshops benytter tredjeparter til.

Trusted Shops Trustbadge er integreret på dette websted for at vise vores Trusted Shops-godkendelsesmærke, eventuelle vurderinger, vi måtte have indsamlet, og Trusted Shops' produktsortiment efter en bestilling.

Efter at have overvejet vores forskellige interesser beskytter dette de legitime fremherskende interesser for optimal markedsføring af vores tilbud. Trustbadget og de tjenester, der annonceres med det, er et produkt af TRUSTED SHOPS GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Köln, Tyskland. Når der anmodes om et Trustbadge, gemmer webserveren automatisk en såkaldt serverlogfil, der dokumenterer din anmodning med f.eks. din IP-adresse, dato og klokkeslæt for anmodningen, mængden af sendte data og navnet på din internetudbyder (adgangsdata). Disse adgangsdata behandles ikke og slettes automatisk senest 7 dage efter dit sidste besøg på siden. Andre personlige oplysninger vil kun blive videregivet til Trusted Shops, hvis du vælger at bruge Trusted Shops-produkterne efter at have afgivet en ordre eller allerede er registreret til brug for dem. I dette tilfælde gælder den kontraktmæssige aftale mellem dig og Trusted Shops.


Forsendelse og logistik

Picqer

Vi bruger Picqer til at behandle og sende din ordre. Det er derfor nødvendigt for os at dele dit navn, din adresse, dine bopælsoplysninger og indholdet af din ordre med Picqer. Picqer vil kun bruge disse oplysninger til at gennemføre aftalen.

Transsmart

Vi bruger Transsmart til at sende din ordre. Det er derfor nødvendigt, at vi deler dit navn, din adresse og dine bopælsoplysninger med Transsmart. Transsmart vil kun bruge disse oplysninger til at gennemføre aftalen.

DHL

Hvis du afgiver en ordre hos os, er det vores opgave at levere din pakke til dig. Vi benytter os af DHL's tjenester til at udføre leverancerne. Det er derfor nødvendigt for os at videregive dit navn, din adresse og din bopæl til DHL. DHL bruger kun disse oplysninger til opfyldelse af kontrakten. Hvis DHL benytter sig af underleverandører, stiller DHL også dine oplysninger til rådighed for disse parter.

DPD

Hvis du afgiver en ordre hos os, er det vores opgave at levere din pakke til dig. Vi bruger DPD til at udføre leveringerne. Derfor er vi nødt til at dele dit navn, din adresse og dine bopælsoplysninger med DPD. DPD vil kun bruge disse oplysninger til at gennemføre aftalen. Hvis DPD inddrager underleverandører, stiller DPD også dine oplysninger til rådighed for disse parter.

Van Spreuwel Transport

Hvis du afgiver en ordre hos os, er det vores opgave at levere din pakke til dig. Vi benytter Van Spreuwel Transport til at foretage leveringerne. For at kunne gøre dette er vi nødt til at dele dit navn, din adresse og dine bopælsoplysninger med Van Spreuwel Transport. Van Spreuwel Transport anvender kun disse oplysninger til opfyldelse af aftalen. Hvis Van Spreuwel Transport benytter sig af underleverandører, skal den også stille dine oplysninger til rådighed for disse parter.

Schenker

Hvis du afgiver en ordre hos os, er det vores opgave at levere din pakke til dig. Vi benytter Schenker til at udføre leverancerne. Det er derfor nødvendigt for os at dele dit navn, din adresse og dine bopælsoplysninger med Schenker. Schenker vil kun bruge disse oplysninger med henblik på at gennemføre kontrakten. Hvis Schenker benytter sig af underleverandører, stiller Schenker også dine oplysninger til rådighed for disse parter.


Fakturering og bogføring

Exact Online
Til vores administration og bogføring bruger vi Exact Online. Vi deler dit navn, din adresse og oplysninger om din ordre. Disse oplysninger bruges til administration af salgsfakturaer. Dine personlige oplysninger overføres og opbevares sikkert. Exact Online har tavshedspligt og behandler dine oplysninger fortroligt. Exact Online vil ikke bruge dine personoplysninger til andre formål end dem, der er beskrevet ovenfor.

Castelijns & Swaans

Vi benytter Castelijns & Swaans til vores administration og bogføring. Vi deler dit navn, din adresse, din bopæl og oplysninger om din bestilling. Disse oplysninger bruges til at administrere salgsfakturaer. Dine personlige oplysninger sendes og opbevares på en beskyttet måde. Castelijns & Swaans har forpligtet sig til at holde hemmeligheder og vil behandle dine oplysninger fortroligt. Castelijns & Swaans vil ikke bruge dine personoplysninger til andre formål end dem, der er beskrevet ovenfor.


Eksterne salgskanaler

Bol.com
Vi sælger (en del af) vores produkter via platformen Bol.com. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Bol.com din ordre og dine personlige oplysninger med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.

Amazon
Vi sælger (en del af) vores produkter via Amazon-platformen. Hvis du afgiver en ordre via denne platform, deler Amazon din ordre og dine personlige data med os. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre. Vi behandler dine data fortroligt og har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine data mod tab og uautoriseret brug.


Formål med databehandlingen

Generelt formål med behandlingen

Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at levere vores tjenester. Det betyder, at formålet med behandlingen altid er direkte relateret til den opgave, som du giver os. Vi bruger ikke dine oplysninger til (målrettet) markedsføring. Hvis du deler oplysninger med os, og vi bruger disse oplysninger - bortset fra efter din anmodning - til at kontakte dig på et senere tidspunkt, vil vi bede dig om din udtrykkelige tilladelse. Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter, bortset fra for at opfylde regnskabsmæssige og andre administrative krav.
Disse tredjeparter har alle tavshedspligt i henhold til en aftale mellem dem og os eller i henhold til en ed eller en juridisk forpligtelse.

Automatisk indsamlede data

Data, der indsamles automatisk af vores websted, behandles med det formål at forbedre vores tjenester yderligere. Disse data (f.eks. din IP-adresse, din webbrowser og dit operativsystem) er ikke personlige data.

Samarbejde i forbindelse med skatte- og strafferetlige efterforskninger

I relevante tilfælde kan VIVOL i henhold til loven være forpligtet til at dele dine data i forbindelse med statslige skatte- eller kriminalefterforskninger. I et sådant tilfælde er vi forpligtet til at videregive dine oplysninger, men vi vil gøre modstand inden for de muligheder, som loven giver os.

Opbevaringsperioder

Vi opbevarer dine data, så længe du er vores kunde. Det betyder, at vi beholder din kundeprofil, indtil du angiver, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester. Hvis du angiver dette over for os, vil vi også betragte det som en anmodning om at glemme det. I henhold til gældende administrative forpligtelser er vi forpligtet til at opbevare fakturaer, der indeholder dine (personlige) data, og vi vil derfor opbevare disse data i hele den gældende periode. Medarbejderne har dog ikke længere adgang til din kundeprofil og de dokumenter, som vi har udarbejdet som følge af dine instruktioner.

Dine rettigheder

I henhold til den gældende nederlandske og europæiske lovgivning har du som registreret visse rettigheder med hensyn til de personoplysninger, der behandles af eller på vegne af os. Nedenfor finder du en forklaring på dine rettigheder, og hvordan du kan udøve dem. For at forhindre misbrug sender vi kun kopier af dine data til din e-mailadresse, som vi allerede kender. Hvis du ønsker at modtage oplysningerne på en anden e-mail-adresse eller f.eks. med posten, vil vi bede dig om at identificere dig. Vi fører en fortegnelse over gennemførte anmodninger; i tilfælde af en glemt anmodning administrerer vi anonyme data. Alle kopier og data vil blive modtaget i det maskinlæsbare dataformat, som vi bruger i vores systemer. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til persondataautoriteten, hvis du har mistanke om, at vi bruger dine personoplysninger på en ukorrekt måde.

Ret til inspektion

Du har altid ret til at se de oplysninger, som vi behandler eller har behandlet, og som vedrører dig eller kan spores tilbage til dig. Du kan anmode om dette til vores kontaktperson for spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig en kopi af alle data til den e-mailadresse, som vi har registreret, sammen med en oversigt over de databehandlere, der opbevarer disse data, og den kategori, som vi har gemt dem under.

Ret til berigtigelse

Du har altid ret til at få justeret de oplysninger, som vi behandler om dig, og som vedrører din person eller kan spores tilbage til denne person. Du kan sende en anmodning herom til vores kontaktperson for spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig en bekræftelse på den e-mailadresse, som vi har registreret, at oplysningerne er blevet ændret.

Ret til begrænsning af behandling

Du har altid ret til at begrænse de data, som vi behandler eller har behandlet, og som vedrører eller kan spores tilbage til dig. Du kan rette en anmodning herom til vores kontaktperson for spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig en bekræftelse på den e-mailadresse, vi har registreret, om at oplysningerne ikke længere vil blive behandlet, indtil du ophæver begrænsningen.

Ret til overdragelighed

Du har altid ret til at få de oplysninger, som vi behandler, og som vedrører din person eller kan spores tilbage til dig, udført af en anden part. Du kan rette en anmodning herom til vores kontaktperson for spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger. Du vil modtage et svar på din anmodning inden for 30 dage. Hvis din anmodning imødekommes, sender vi dig kopier eller kopier af alle de oplysninger om dig, som vi har behandlet, eller som er blevet behandlet af andre databehandlere eller tredjeparter på vores vegne, til den e-mailadresse, som du har oplyst os. Vi vil efter al sandsynlighed ikke være i stand til at fortsætte med at levere tjenester i et sådant tilfælde, da den sikre sammenkobling af datafiler ikke længere kan garanteres.

Ret til at gøre indsigelse og andre rettigheder

Du har ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles af eller på vegne af VIVOL. Hvis du gør indsigelse, vil vi straks ophøre med at behandle dine oplysninger, indtil indsigelsen er afklaret. Hvis din indsigelse er velbegrundet, vil vi stille kopier og/eller kopier af de data, vi behandler (eller har behandlet), til rådighed for dig og derefter ophøre permanent med behandlingen.

Du har også ret til ikke at blive underlagt automatiseret individuel beslutningstagning eller profilering. Vi behandler ikke dine data på en sådan måde, at denne rettighed finder anvendelse. Hvis du mener, at dette er tilfældet, bedes du kontakte vores kontaktperson for spørgsmål vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger.

Ret til at flytte

Som registreret har du følgende rettigheder:
I henhold til art. 15 AVG har du ret til at anmode om oplysninger om dine personlige data, som vi behandler, for så vidt som disse oplysninger er beskrevet heri.
I henhold til artikel 16 i AVG har du ret til at kræve øjeblikkelig rettelse af eventuelle ukorrekte eller ufuldstændige personoplysninger, som vi har gemt.
I henhold til artikel 17 i AVG har du ret til at anmode om at få slettet dine personlige oplysninger, som vi har gemt hos os, medmindre yderligere behandling er nødvendig.

  • Udøvelse af retten til ytrings- og informationsfrihed.
  • For at overholde en retlig forpligtelse.
  • Af hensyn til den offentlige interesse, eller
  • Det er nødvendigt for at gøre gældende, udøve eller forsvare juridiske krav.

I overensstemmelse med artikel 18 i AVG har du ret til at anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger, for så vidt som

  • Du benægter, at dataene er korrekte.
  • Behandlingen er ulovlig, men du nægter at slette den.
  • Vi har ikke længere brug for oplysningerne, men du har brug for dem til at indlede, udøve eller forsvare retskrav, eller
  • Du har gjort indsigelse mod behandlingen i henhold til artikel 21 i AVG.

I henhold til art. 20 AVG har du ret til at modtage dine personlige data, som du har givet os, i et struktureret, aktuelt og maskinlæsbart format eller til at anmode om at få dem overført til en anden ansvarlig part.
Retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed i henhold til art. 77 AVG. Som regel kan du kontakte tilsynsmyndigheden på dit sædvanlige opholds- eller arbejdssted eller på vores hovedkontor.


Cookies

IVOL bruger cookies på sine websteder til bl.a. analytiske formål. Du kan finde vores komplette cookiepolitik her.


Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre vores privatlivspolitik til enhver tid. På denne side kan du altid finde de seneste
version. Hvis den nye fortrolighedspolitik påvirker den måde, hvorpå vi allerede behandler oplysninger om dig, vil vi informere dig via e-mail.
til dig, giver vi dig besked pr. e-mail.


Kontakt

IVOL
Habraken 2327
5507TK Veldhoven
Nederlandene

T (040) 254-2823
E info@vivol.dk

Kontaktperson for spørgsmål vedrørende privatlivets fred
Jim Luyendijk