Hurtig levering

Tablet-/laptopvogn til 24 enheder - Med antibakterielt UV-C-lys - Safecart 24

Mærke: IVOL
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Detaljer

I denne tablet/laptop-trolley kan du effektivt opbevare, oplade, transportere og desinficere op til 24 tablets eller små bærbare computere på op til 15,6". Den overskueligt indrettede vogn har 24 lodrette hylder, hvor apparaterne kan placeres oprejst. Takket være de antibakterielle UV-C-lamper forhindrer de spredningen af virus.

Laptop-vogn med desinficerende UVC-lys

Denne bærbare computervogn er udstyret med Philips UV-C-lamper med CE- og TÜV-certificering. Det ultraviolette lys dræber bakterier, vira og skimmelsvampe. Den desinficerende effekt er blevet testet og har vist sig effektiv over for Covid og hundredvis af andre bakterier og vira. Desinfektion med UV-lamper kan spille en meget værdifuld rolle i forebyggelsen af spredningen af virus i din virksomhed, skole eller institution.

Læg de brugte enheder i vognen til bærbare computere for at desinficere og genoplade dem. UVC-lamperne kan tændes manuelt ved hjælp af knappen på ydersiden af vognen. Når vognens dør åbnes, slukkes UV-C-lamperne automatisk for at forhindre eksponering. Anordningerne kan derefter anvendes igen uden risiko. Ideel til situationer, hvor flere personer bruger det samme udstyr.

Safecart med UV-C-lamper

Denne Safecart24 er udstyret med plastinddelere, der opdeler hver hylde i 12 hylder. En enhed med en maksimal tykkelse på 3,5 cm passer mellem hylderne. Den bærbare computervogn er på ydersiden forsynet med en tænd/sluk-knap til både strømforsyningen til apparaterne og desinfektionslamperne.

Desuden har vognen et praktisk kabelstyringssystem, der forhindrer kabelvirvar i at skabe kabelvirvar. Kablerne føres til bagsiden via kroge på hylderne, hvor adapterne kan placeres pænt i en bakke. På denne måde er adapterne ikke synlige, og vognen forbliver ren og pæn.

Vil du opbevare vognen i et lukket rum, når dagen er omme? Det er slet ikke noget problem! Vognen er nem at flytte takket være de robuste håndtag og hjul.

Laptopvogn til 24 bærbare computere eller tablets

Det er meget enkelt at betjene denne bærbare computervogn. Strømforsyningen og UVC-lamperne kan tændes og slukkes separat ved hjælp af kontrolpanelet på ydersiden. Når du tænder for strømforsyningen på vognen, oplades alle 24 enheder samtidig. Det indbyggede kontrolpanel sikrer, at enhederne ikke overbelastes eller beskadiges af spidsspænding. Ventilationshuller forhindrer også overophedning.

Dørene på bagsiden giver adgang til det avancerede kontrolpanel med forskellige funktioner. Tilslutningspunkterne A og B giver kontinuerlig spænding. Du kan f.eks. tilslutte et trådløst adgangspunkt til dem. Gruppe 1, 2, 3 og 4 har følgende muligheder;

  • Kontinuerlig opladning af alle grupper samtidig
  • Tidsmæssig opladning af alle grupper samtidigt
  • Cyklusfunktion med timer (f.eks. de første 100 minutter til gruppe 1, derefter 100 minutter til gruppe 2 osv.)

oplaadsysteem tabletkar

Ekstra robuste hjul
Hjulene på Safecart24 er ekstra robuste, så det ikke er noget problem at flytte en tungt lastet tabletvogn.

wielen tabletkar

Kabelstyring
Kabelsystemet sikrer, at kablerne føres pænt langs hylderne. Det betyder, at du aldrig vil have et rod af kabler.

kabelmanagement tabletkar

Robust 3-pin-lås
Låsen på Safecart24 er fastgjort i siden og i bunden og toppen af den bærbare computervogn. På denne måde opbevares enhederne sikkert.

slot tabletkar

Bredde 71 cmDybde
62 cmHøjde
93 cm (101,5 cm inkl. håndtag)
Vægt +/- 75 kgMaximale
dimensioner tablet/laptop 30,5 x 38 cmMaximal
tykkelse tablet/laptop 3,5 cmAntal
nøgler inkluderet 4

Specifikationer
SKU HJ-CM65-24UV-C
EAN 5601570645018
Farve Hvid
Antal enheder 24
Skuffer / hylder Hylder
Egnede anordninger Chromebooks, Laptops, Tablets
Downloads
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os