Hurtig levering

Tabletvogn til 36 tabletter - Med antibakterielt UV-C lys - Safecart 36

Mærke: IVOL
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Denne tabletvogn opbevarer, oplader, transporterer og desinficerer effektivt op til 36 tablets eller små bærbare computere. Den overskuelige vogn har 36 lodrette hylder, hvor enhederne kan placeres oprejst. Takket være de antibakterielle UV-C-lamper forhindrer de spredningen af virus.

Tabletvogn med desinficerende UVC-lys

Denne tabletvogn er udstyret med Philips UV-C-lamper. Det ultraviolette lys dræber bakterier, vira og skimmelsvampe. Den desinficerende effekt er blevet testet og har vist sig effektiv over for Covid og hundredvis af andre bakterier og vira. Desinfektion med UV-lamper kan spille en meget værdifuld rolle i forebyggelsen af spredningen af virus i din virksomhed, skole eller institution.

Læg de brugte enheder i tabletvognen for at desinficere og genoplade dem. UVC-lamperne kan tændes manuelt ved hjælp af knappen på ydersiden af vognen. Når vognens dør åbnes, slukkes UV-C-lamperne automatisk for at forhindre eksponering. Anordningerne kan derefter anvendes igen uden risiko. Ideel til situationer, hvor flere personer bruger det samme udstyr.

Safecart med UV-C-lamper

Denne Safecart36 er udstyret med plastinddelere, der opdeler hver hylde i 9 hylder. En enhed med en maksimal tykkelse på 3,8 cm passer mellem hylderne. Tabletvognen er udvendigt forsynet med en tænd/sluk-knap til både strømforsyningen til tabletterne og desinfektionslamperne.

Desuden har tabletvognen et praktisk kabelstyringssystem, der forhindrer kabelvirvar. Kablerne føres til bagsiden via kroge på hylderne, hvor adapterne kan placeres pænt i en bakke. På denne måde er adapterne ikke synlige, og vognen forbliver ren og pæn.

Vil du opbevare vognen i et lukket rum, når dagen er omme? Det er slet ikke noget problem! Tabletvognen er nem at flytte takket være de robuste håndtag og hjul.

Tabletvogn til 36 tabletter

Det er meget enkelt at betjene denne tabletvogn. Strømforsyningen og UVC-lamperne kan tændes og slukkes separat ved hjælp af kontrolpanelet på ydersiden. Når du tænder for strømforsyningen på vognen, oplades alle 36 enheder samtidig. Du kan eventuelt bruge timerfunktionen, som kan indstilles til nærmeste minut. På denne måde kan du være sikker på, at enhederne ikke oplades i længere tid end ønsket. De røde lysdioder indikerer, at timerfunktionen er aktiveret. Displayet viser den resterende opladningstid.

Det indbyggede kontrolpanel sikrer, at enhederne ikke overbelastes eller beskadiges af spidsspænding. Ventilationshuller forhindrer også overophedning.

✓ On-off-knap på siden af vognen✓
2 ekstra stikkontakter på ydersiden til opladning af 2 ekstra enheder✓
Udstyret med 4 låsbare drejelige hjul✓
Aftagelig bagplade, der giver adgang til kontrolpanelet og stikkontakterne✓
Skuffe foran til opbevaring af papirer, nøgler, kuglepenne, usb-sticks osv.det
antibakterielle UV-C-lys fra Philips er CE- og TÜV-certificeret
Ekstra stærke hjul
Hjulene på Safecart36 er ekstra stærke, så det ikke er noget problem at flytte den tungt lastede tabletvogn.

wielen tabletkar

Kabelstyring
Kabelsystemet fører kabler pænt langs hylderne. Dette sikrer, at der aldrig er et sammenfiltret net af kabler.

kabelmanagement tabletkar

Bredde 60 cmDybde
62 cmHøjde
147 cmVægt
+/- 85 kgMaximale
mål tablet/laptop 26 x 34 cmMaximal
tykkelse tablet/laptop 3,8 cm*Antal
taster 6

*Også egnet til Snappet-tabletter

Specifikationer
SKU HJ-CM17-36UV-C
EAN 5601570634524
Farve Hvid
Antal enheder 36
Skuffer / hylder Hylder
Egnede anordninger Chromebooks, Laptops, Tablets
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os