Hurtig levering

Tabletvogn til 40 tabletter - Med antibakterielt UV-C lys - Safecart 40 PRO+

Mærke: IVOL
Beregning af leveringsdato...
Samlet pris: for
stk.
Eller betal med det samme med:
  • 14 dages betænkningstid
  • Prisbillig forsendelse
  • Hurtig levering
  • Ordre på konto (virksomheder/organisationer)
Produktinformation

Safecart med UV-C-lamper

Bruger du mobile enheder i din virksomhed, uddannelsesinstitution eller organisation? I så fald har du sikkert allerede opdaget, at det er et problem at opbevare dem på en sikker og ordentlig måde. En tabletvogn er løsningen! I en tablet-/laptopvogn kan 40 tablets eller bærbare computere opbevares, oplades, transporteres og desinficeres samtidigt. Takket være de antibakterielle UV-C-lamper forhindrer de spredningen af virus.

I begyndelsen af dagen køres vognen til det sted, hvor de fuldt opladede enheder kan afhentes og bruges af eleverne eller de ansatte. Når dagen er slut, lægger alle deres enhed tilbage i vognen, hvorefter den kan opbevares i et aflåst rum. I løbet af natten oplades og desinficeres alle enheder til næste dag.

Tabletvogn med desinficerende UVC-lys

Denne tabletvogn er udstyret med Philips UV-C-lamper med CE- og TÜV-certificering. Det ultraviolette lys dræber bakterier, vira og skimmelsvampe. Den desinficerende effekt er blevet testet og har vist sig effektiv over for Covid og hundredvis af andre bakterier og vira. Desinfektion med UV-lamper kan spille en meget værdifuld rolle i forebyggelsen af spredningen af virus i din virksomhed, skole eller institution.

Læg de brugte enheder i vognen til bærbare computere for at desinficere og genoplade dem. UVC-lamperne kan tændes manuelt ved hjælp af knappen på ydersiden af vognen. Når vognens dør åbnes, slukkes UV-C-lamperne automatisk for at forhindre eksponering. Anordningerne kan derefter anvendes igen uden risiko. Ideel til situationer, hvor flere personer bruger de samme enheder.

Tablet-trolley med UV-C-lys til 40 tablets eller bærbare computere

Det er meget enkelt at betjene denne vogn. Strømforsyningen og UVC-lamperne kan tændes og slukkes separat ved hjælp af kontrolpanelet på ydersiden. Når du tænder for strømforsyningen på vognen, oplades alle 40 enheder samtidig. Det indbyggede kontrolpanel sikrer, at enhederne ikke overbelastes eller beskadiges af spidsspænding. Ventilationshuller forhindrer også overophedning.

Dørene på bagsiden giver adgang til det avancerede kontrolpanel med forskellige funktioner. Tilslutningspunkterne A og B giver kontinuerlig spænding. Du kan f.eks. tilslutte et trådløst adgangspunkt til dem. Gruppe 1, 2, 3 og 4 har følgende muligheder;

  • Kontinuerlig opladning af alle grupper samtidig
  • Alle grupper oplades samtidigt efter en bestemt tid
  • Cyklusfunktion med timer (f.eks. første 100 minutter gruppe 1, derefter 100 minutter gruppe 2 osv.)

    oplaadsysteem tabletkar

afmetingen safecartafmetingen tabler

Udtrækkelige bakker
Skufferne i Safecart 40 er udtrækkelige. Det gør det meget nemt at tage tablets eller iPads ud.

uitschuifbare lades

Kabelstyring
Kabelsystemet fører kabler pænt langs hylderne. Dette sikrer, at der aldrig er et sammenfiltret net af kabler.

kabelmanagement tabletkar

Ekstra robuste hjul
Hjulene på Safecart40 er designet ekstra robuste, så det ikke er noget problem at flytte den tungt lastede vogn.

wielen tabletkar

Robust 3-polet lås
Låsen på Safecart 40 fastgør sig selv i siden, bunden og toppen af tabletvognen. På denne måde opbevares tabletterne sikkert.

slot tabletkar

Opbevaringsskuffe
Der er en ekstra skuffe øverst på tabletvognen til opbevaring af tilbehør eller en bærbar computer. Denne skuffe kan låses med en nøgle.

extra lade ipad trolley

safecart 40 compatible

overzicht safecart 40

Specifikationer
SKU SAFECART-40UV-C
EAN 5601570645025
Farve Hvid
Antal enheder 40
Skuffer / hylder Hylder
Egnede anordninger Chromebooks, Laptops, Tablets
Downloads
Har du brug for hjælp eller råd?
Kontakt os